Panthers slog Bruins 4-3, Matthew Tkachuk bidrar med matchvinnande mål

0 kommentarer

Florida Panthers avancerade till 2023 års slutspel i NHL Stanley Cup med en 4-3-seger mot Boston Bruins den 26 april. Matthew Tkachuk, i Florida Panthers tröja med nummer 19, gjorde ett mål 6:5 in i förlängningen och bidrog till Florida Panthers seger. Det var Boston Bruins första förlust hemma den här säsongen.

Anthony Duclair gjorde matchens första mål efter 8.26 minuter. De två lagen pressade sedan varandra hårt och precis i den andra perioden korsade Marchand bollen över Bobrovskys lår och in i mål och gav Boston Bruins en poäng tillbaka, ett mål som höjde moralen, men Florida Panthers var helt opåverkade då de spelade stabilt och fortsatte att leta efter chanser. Vid 18.52 gjorde Sam Bennett ett nytt mål till 2-1.

Den tredje perioden inleddes med en smäll när Boston Bruins Bergeron fortsatte att spela bra och snart kvitterade han igen till 2-2. Planen tändes sedan upp och sedan gjorde Florida Panthers Sam Reinhart en smart passning och satte återigen 3-2. När matchen närmade sig sitt slut kvitterade Taylor Hall snabbt till 3-3 och skickade matchen till förlängning.

Vid 6:5 i övertidsperioden spelade Matthew Tkachuk en fantastisk match och avslutade med ett precist skott för att ge sitt lag segern. Billiga NHL Tröjor Segern var mycket viktig för Florida Panthers, eftersom en seger i turneringen 4 av 7 innebär en plats i mästerskapsracet. De kommer säkerligen att fortsätta arbeta hårt för att förbereda sig inför nästa match och vi önskar dem lycka till i sina kommande matcher.