Adin Hill är startmålvakt för Vegas Golden Knights i finalen

0 kommentarer

Vegas Golden Knights har en desperat målvaktsbrist när årets slutspel fortskrider, eftersom Robin Lehner kommer att missa hela säsongen efter att ha behövt genomgå en höftoperation och Laurent Brossoit inte kommer att vara frisk igen förrän efter november. Detta har gjort att laget desperat söker efter en målvakt av NHL-kaliber som kan fylla tomrummet.

Även om de måste åtgärda problemet så snart som möjligt finns det ingen brådska med att fatta ett beslut. Laget har tittat på Adin Hills situation och konsulterat målvaktstränaren Sean Burke. Det faktum att hans son spelade två säsonger tillsammans med Adin Hill för Portland i Western Hockey League gav också laget mer förtroende.

Ingen förväntade sig nog att Adin Hill skulle vara lagets startmålvakt i Western Conference-finalen mot Edmonton Oilers och vikarierade för Logan Thompson och Laurent Brossoit i matchen. Adin Hill gjorde 38 räddningar i match 6 och hjälpte sitt lag att avancera till Western Conference-finalen med en 5-2-seger.

Detta är mycket goda nyheter för laget. Även om Adin Hill ursprungligen bara sågs som ett alternativ har han presterat till lagets stora belåtenhet. Han är nu lagets startande målvakt inför Western Conference-finalen mot Dallas Stars.

För Adin Hill är detta ett utmärkt tillfälle att visa sin styrka och sitt värde. Ishockey Tröjor Sverige Som ung målvakt har han bevisat sin styrka och potential genom att prestera bra under sådan press. Oavsett matchens slutresultat kommer det att ha en positiv inverkan på hans karriär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *