Dallas Stars vänder i match 5 och undviker uttåg ur slutspelet

0 kommentarer

Dallas Stars såg ut att bli utslagna ur Stanley Cup-slutspelet efter att ha förlorat sina tre första matcher i rad i Western Conference-finalen. Men lagets head coach Peter DeBoer tog intryck av en annan head coach, Desmond Tutu, och undvek utslagning med en 4-2-seger över Vegas Golden Knights i match 5.

Trots att de fortfarande ligger under med 3-2 i matchserien på sju matcher och fyra segrar blev Stars det femte laget i NHL:s historia att komma tillbaka från ett 3-0-underläge. Och med kapten Jamie Benn som återvänder från en två matcher lång avstängning i en Dallas Stars tröja, kan de bättre hantera pressen och hålla saker och ting täta.

Head coach Peter DeBoer sa att han tror att motståndarna Vegas Golden Knights kommer att bli ännu mer desperata eftersom trycket från att bryta en 3-0-ledning kommer att fortsätta att öka. Dallas Stars måste se till att de visar samma kampvilja i matcherna 4 och 5 för att undvika att slås ut ur turneringen.

Även om de fortfarande ligger under i serien just nu är matchen inte över. Båda sidor kommer att vilja visa bra prestationer i de kommande matcherna, särskilt med Tye Dellandrea som gjorde flera mål i de tidigare matcherna och gjorde ett anmärkningsvärt bidrag till laget.

Även om Dallas Stars fortfarande står inför en tuff utmaning har de bevisat att laget kan övervinna motgångar och uppnå avgörande segrar, Billiga NHL Tröjor och förhoppningsvis kommer de att kunna fortsätta denna form i framtida tävlingar och erbjuda fler spännande matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *