Florida Panthers försvarare Radko Gudas spelar i match 3 av Stanley Cup-finalen

0 kommentarer

Florida Panthers kommer att spela försvararen Radko Gudas i match 3 av Stanley Cup-finalen på torsdag. Han lämnade de två första matcherna med en ospecificerad skada, men coachen Paul Maurice sa att laguppställningen kommer att vara densamma för match 3 och att Radko Gudas kan komma att spela.

I den andra matchen blev Radko Gudas, i Florida Panthers tröja nummer 7, knockad av motståndaren Ivan Barbashev och gick direkt till omklädningsrummet och återvände inte till matchen. Han skadades också när han föll till marken i en kamp om bollen med Golden Knights center Jack Eichel.

Florida Panthers ligger för närvarande under med 0-2 efter att ha förlorat två separata matcher mot Golden Knights, så de behöver förstärka sin defensiv och återkomsten av Radko Gudas kommer att vara goda nyheter. Lagets center Alexander Barkov sa, “Radko Gudas är en mycket viktig medlem av vårt lag, så vi hoppas verkligen att han kommer att kunna spela.”

Förutom Radko Gudas kommer även försvararen Aaron Ekblad att spela, även om han inte var på planen vid onsdagens träningspass, i ett försök att hålla spelaren i form. Ersättaren Etu Luostarinen, å andra sidan, kan inte spela i den tredje matchen på grund av en underkroppsskada. Billiga NHL Tröjor

Pantern kommer att behöva stärka sitt försvar och förbättra sin offensiva effektivitet i de kommande matcherna för att vända det nuvarande underläget. Det här blir också Radko Gudas första utmaning sedan han kom tillbaka och fansen ser fram emot att se honom i aktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *