Taylor Hall bidrar med två mål och två assist när Bruins slår Panthers med 6-2

0 kommentarer

Boston Bruins och Florida Panthers kämpade i en hård NHL-match den 23 april. Som den fjärde matchen i Eastern Conference First Round var båda lagen ute efter att vinna matchen för att kvalificera sig till nästa omgång.

Matchen inleddes med en våldsam krampaktighet mellan de två lagen. Även om Florida Panthers dominerade ett tag såg Boston Bruins offensiv också våldsam ut. Vid 9:45 i den första perioden gjorde Brad Marchand i Boston Bruins tröja en enkel passning och gjorde ett mål till 1-0.

Boston Bruins offensiv blev starkare och starkare under resten av matchen. Med utmärkt spelarkoordinering och tekniskt djup hotade de ständigt motståndarens mål. Florida Panthers å andra sidan gjorde några tuffa defensiva insatser men kunde inte hålla tillbaka Boston Bruins anfall.

DeBrusk använde sitt enastående spel för att göra sitt andra mål till 2-0 efter 1:52 i den andra perioden, en sekvens som innebar att Boston Bruins ledning växte ännu mer.

Även om Florida Panthers hade en chans att göra ett mål i mitten av den andra perioden kunde de inte vända matchen. Taylor Hall var nyckeln till Boston Bruins seger med två mål och två assist i matchen.

I slutändan besegrade Boston Bruins Florida Panthers med 6-2. Ishockey Tröjor Sverige Den här matchen är över, men den var också ett utmärkt tillfälle för båda lagen att lära sig och förbättra sig. Jag tror att i framtida matcher kommer båda lagen att arbeta hårdare för att spela sitt bästa och sträva efter bättre resultat.